Deze Arthouse film gaat over het hervinden van de rust in jezelf.

Het idee is ontstaan tijdens een van m’n schilderlessen op school, ik moest een ode geven aan iets en dat wilde ik geven aan de rust. Ik heb toen twee verlaten gebouwen geschilderd die voor mij rust symboliseren, omdat ik dit een mooi gegeven vond besloot ik er een film over te maken.

FullSizeRender 6.jpg

De film begint met chaos wat zich uit door de hoeveelheid ruis die je hoort, later in de film dunt de ruis zich uit en aan het eind is de ruis omgezet in heldere klanken, dit proces staat voor het hervinden van rust.  Dit proces is ook gevisualiseerd door de locaties, voorwerpen en dansers. Het ingesproken gedicht is de rode draad en tevens de grondlegger van de film.

Het maken van deze film is was erg avontuurlijk: zo ben ik met twee acteurs en een danser naar de uithoeken van het land gereden om te kunnen filmen in een verlaten gebouw, we gemiddeld drie uur per locatie onderweg geweest en moesten onder hekken door kruipen. We zijn zelfs op een dag twee keer aangehouden, maar boven al was het een avontuur om getalenteerde leeftijdgenoten getalenteerde bij elkaar te brengen en gezamenlijk iets tofs neer te zetten…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s