Deze film gaat over een homoseksuele jongen van donkere kleur in de westerse cultuur die uitdraagt dat seksuele geaardheid geworteld zit in het diepste van je zijn. Dit is echter anders in tegenstelling tot niet-westerse culturen, omdat zij vanuit andere principes leven, namelijk: seksualiteit is geen onderdeel van je diepste zijn, maar een leuke bijkomstigheid van het mens zijn. Milan is het slachtoffer van de seksuele westerse cultuur om hem heen die persé een label op hem plakken wil. De spirituele winkel van Wilma wilt hem iets anders mee geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s