Ik ben door Jahkini Bisselink gevraagd een video te maken voor haar campagne om jongerenvertegenwoordiger te worden bij de Verenigde Naties. Met dit filmpje probeerde ik zo dicht mogelijk bij haar persoonlijkheid te komen. Op deze manier proberen we een connectie te krijgen met de jeugd die zowel nauwelijks gerepresenteerd wordt als niet genoeg handvaten heeft in de politieke taal die gebruikt wordt. Dit filmpje heeft veel mensen bereikt en heeft ervoor gezorgd dat niet alleen Jahkini naar de VN is gestemd maar ook een movement van een inclusievere representatie is gaan leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s