Het thema van de film gaat over vrouw die geconfronteerd wordt met het feit dat haar man leidt aan dementie, waardoor hij haar niet meer herkend. De vrouw heeft heimwee naar haar echtgenoot die ze niet terug kan krijgen. Het enige wat de twee nog met elkaar delen is het lied dat ze neuriën, We’ll Meet Again.

Ik heb in plaats van een dialoog gebruik gemaakt van neuriën en kort een voice-over als monoloog.

Titelverklaring: LOOS staat voor de band die verloren is gegaan tussen de vrouw en haar echtgenoot. Een opzichzelfstaand achtervoegsel.

Ik had graag nog meer en beter geluid opgenomen om de akoestiek van de ruimte beter te laten klinkeen en wat minder overbelichting.

Een dag van voor de filmdag melde een acteur zich ziek en kreeg ik van de locatie beheerder te horen dat het tóch niet goed uitkwam met filmen, desondanks ben ik ontzettend blij met de nieuwe locatie die ik een dag van te voren nog hebben kunnen regelenen de acteurs die in de film spelen, waaronder Gerard Meuldijk bekend van de film ‘De Marathon’. Ook ben ik blij met het experimentele gedeelte in de film (de scène die plaats vindt in het hoofd van de vrouw) en dat ik op deze wijze een fysieke interactie hebben kunnen weergeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s