Mijn modeshows zijn erg conceptueel en theatraal.

Op de vooropleiding van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten van de School voor Jong Talent, heb ik geleerd conceptueel te denken en op Jeugdtheater Hofplein is mijn liefde voor theater ontstaan. Deze twee eigenschappen pas ik toe bij diverse projecten die ik samenstel, zo ook bij Kunstbende waar ik meerdere jaren aan mee heb gedaan in de categorie “Fashion”.

Mijn modeshows zijn opgebouwd uit: materialen die ik zelf ontwerp of ontwikkel, muziek en filmpjes die ik zelf maak om een nieuwe dementie te geven aan de show en de choreografie voor ‘the total experience’.

TRANSPARENT

Het concept van de TRANSPARENT kledinglijn:

Omdat het thema bij Kunstbende in 2015 “Feest” was, besloot ik wat te gaan doen met de definitie van het woord: Ergens dankbaar voor zijn.

De gehele modeshow stond in het teken van trots en en vrijheid voor uit welk land je komt.

Omdat Nederland bekend staat om z’n diverse nationaliteiten besloot ik typisch Hollandse kenmerken te verwerken in de print van de stoffen als symbol voor onze cultuur en samenleving.

De prints heb ik afgewisseld met gedeeltes die ik met de hand bespoten heb met graffiti, om zo een vloeiende samenhang te creëren.

De titel van de kledingcollectie “TRANSPARENT” staat voor de muur die wij ten opzichte van andere landen gecreëerd hebben en die zelf in de hand hebben. Zodra wij ons openstellen voor anderen wordt deze muur transparant.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s