Mijn modeshows zijn erg conceptueel en theatraal.

Op de vooropleiding van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten van de School voor Jong Talent, heb ik geleerd conceptueel te denken en op Jeugdtheater Hofplein is mijn liefde voor theater ontstaan. Deze twee eigenschappen pas ik toe bij diverse projecten die ik samenstel, zo ook bij Kunstbende waar ik meerdere jaren aan mee heb gedaan in de categorie “Fashion”.

Mijn modeshows zijn opgebouwd uit: materialen die ik zelf ontwerp of ontwikkel, muziek en filmpjes die ik zelf maak om een nieuwe dementie te geven aan de show en de choreografie voor ‘the total experience’.

Organic Clothes

Het thema bij Kunstbende in 2014 was ‘wordt vervolgd’. Mijn concept gaat over het moment van de geboorte naar het leven dat erna volgt.

Hier heb ik op voortgebouwd en ben veel gaan experimenteren met materialen om zo kledingstukken te creëren die er organisch en levendig uitzien.

Hier wat materiaalsoort waarmee ik heb gewerkt: Latex, lijm, purschuim en wol.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s